Burgeren i seg selv er ikke problemet

Dere kvinner vet ikke hvor godt dere har det. 300g burger med ost & bacon, og skjegg. Uten å søle. Helt umulig?_

En burger i ny og ne er like uproblematisk som kjøttkaker. Eller sushi. Eller laks og brokkoli. Eller kyllingwok. Burgern i seg selv gjør deg ikke tjukk på flekken. Spiser du for mye over lang tid så vil vekta gå opp.

_

Kalorier inn vs kalorier ut er avgjørende for om kroppsvekten går opp, ned eller er stabil. Hvilken mat man fordeler kaloriene på har masse å si for om man har like stort behov for å overspise eller ikke. 

_

Når jeg får inn nye kunder på onlinecoaching så vil hovedfokuset være å sy sammen et opplegg og en vinkling som fører til gjennomførbarhet og at det er bærekraftig i lengden. Jeg sier ikke nei til burger, men jeg sier ja til så mye råvarer i kostholdet som mulig. En råvare er f.eks en brokkoli. Eller et stykke kjøtt. Eller et egg. Ved å velge råvarer så finner de aller fleste (unntak finnes) at mengdene mat de kan spise og fortsatt være i et underskudd er nesten for godt til å være sant.