Selvsagt har du det.
_
Før en matlogg. I en hel måned. Tidligere nøyde jeg meg med tre dager, men da ble jeg lurt faktisk. Alle klarer å skjerpe seg i tre dager. Ved å føre matlogg i en hel måned kommer vi til bunns i regnskapet.
_
Sjansen er stor for at du enten spiser for mye, eller for lite. Det gjelder nesten like mye om du skal opp i vekt, som ned i vekt.
_
En ting er måltidene du spiser. En annen er alt du spiser mellom måltider. Gapet kan være enormt. Akkurat som gapet til verdens største orm, enorm…
_
Tallene er hentet fra en slektning sin matlogg.
_
Hvis alt annet er på stell, men dette kommer i tillegg pga hjernedød småspising mellom måltider er det ikke rart at vektnedgang går ytterst langsomt. Eller ikke i det hele tatt
_
Løsningen ble større frokost. Det ga mindre behov for «et eller annet å mumse på» gjennom dagen. Vi beholdte kaffen, men droppa sukker og lagde den på lettmelk. Bieffekt ble mye mer energi fra arbeidsstart.
_
Dressing var ikke en del av småspisingen mellom måltider, men nevner den likevel da det var en solid bidragsyter til at regnskapet ikke gikk opp. Mange dressinger er oljebasert. Med en ekstra god sprut på salaten blir det raskt 200-300 kalorier ekstra, pr salat du spiser…
_
Har du ført matlogg og fått sjokk noen gang?