Mer muskler? Lavere fettprosent? Opprettholde og vedlikeholde?

Dette er 3 enkle måter du kan gjøre det på. Det er flere metoder, men det er stort sett disse mine kunder og jeg selv forholder oss til. Det som er kult er at uansett hvilken du velger så blir den ukentlige totalen den samme. Dvs at det er mulig å være veldig fleksibel for å finne en metode som kler deg og ditt liv best mulig. 
_

«Jevnt og trutt» er veldig enkel å forholde seg til og man kommer raskt inn i porsjonsstørrelser og rutiner. Tanken her er at man spiser nogenlunde lik mengde hver dag. Dette kan passe godt til de som har ligget altfor lavt altfor lenge og som trenger å lære kroppen å kjenne igjen. Med denne metoden kan du stole på at du ligger i underskudd hele tiden, men at du får i deg nok mat likevel. Minuset her er at du fort kan bli litt gæren om du skeier ut en dag fordi du har avviket fra planen. Da får du «flisespikking» som svar. 

_

«Opp og ned» Min personlige favoritt. Å spise etter apetitt og matlyst. Dette funker ofte ikke om man har levd med sult og dødslavt kaloriinntak over en lengre periode. Da er «jevnt og trutt» lurt en periode til ting har normalisert seg. Men har du tillit til kroppens signaler så er dette en «no brainer». Spis når du er sulten, stopp når du er mett. Vær tilstede når du spiser og ikke la gamle formaninger om at man skal spise opp alt man har forsynt seg med ødelegge for deg. Rester fra tallerken er også rester. De kan spises senere. 

_

«Mest til helgen» krever litt disiplin når helgen er her, men tilbyr størst frihet de dagene du kanskje trenger det mest? Å være på slankern kan være sosialt utfordrende, men her har du muligheten til å være fleksibel og spare opp kalorier på starten av uken, men fortsatt være i et totalt underskudd på hele uken. 

_

Uansett så er kontinuitet nøkkelen til alt du drømmer om???.